Ben erg blij met m’n nieuwe aanwinsten!

Kristallijnen calcedoon kristal 4: Deze kristallijnen vorm van calcedoon zie je hoogst zelden! Calcedoon is hèt kristal bij uitstek om je spirituele en persoonlijke waarheid te durven uiten. Door angst om geoordeeld te worden, blokkeren we vaak de expressie van onze gevoelens. Hierdoor kun je het gevoel hebben dat je stikt. Calcedoon laat zachtjes deze oude patronen verdwijnen en brengt je hierdoor rust en vrede. Door de lijnen in dit kristal, stroomt de goddelijke energie goed door in je fysieke lichaam.


Charoiet hanger: Dit is een hanger van een charoiet donut met een verzilverde hanger die ook voor andere donut kristallen gebruikt kan worden. Charoiet laat je het plan van je leven zien. Het grondt je spirituele zelf in het dagelijks leven en roept je op tot dienstbaarheid aan de mensheid.

Malachiet hart 3: Malachiet is hét genezende kristal bij uitstek. Het maakt je leven intenser en laat je zien wat je spirituele pad blokkeert. Malachiet haalt deze blokkades op een liefdevolle manier weg. Het laat je verantwoordelijkheid voor je leven, voor je acties nemen. Het verbindt je met de aarde en met de wereld van de deva’s.

Misschien leuk om m’n hele verzameling een keer als post erop te zetten?!

Advertenties